Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana Kulić osuđuje napad na Bebi Dol. Upiškila se od silnih lekova!

Čuvena pevačica Bebi Dol, nedavno se pridružila rijalitiju "Zadruga", a Miljana Kulić oduđije napad na nju. Upiškila se od silnih lekova!

Zadruga: Miljana Kulić osuđuje napad na Bebi Dol. Upiškila se od silnih lekova! Print screen / Instagram



Miljana Kulić je otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju Bebi Dol i zbog čega joj je žao kada je ukućani "Zadruge" napadaju:

"Ne dopada mi se to što je Milan prozvao da smrdi na urin, ne smrdi žena, miriše na parfem. Možda joj krevet smrdi jer se upiškila zbog silnih lekova koje pije, ali to nije stvar za ismejavanje, svakome može da se desi da se upiški u krevet. Ona ne može da kontroliše to i meni je nje jako žao. Ona pije jake lekove i mislim da ih meša sa alkoholom ponekad, i zbog toga izgleda tako sluđeno."

Miljana još kaže da osuđuje svakoga ko Bebi proziva zbog njenog stanja i da je i sama koristila antidepresive u jednom rijalitiju i bila kao zombi:

"Bila sam tu a kao da nisam. Nisam znala gde se nalazim mesec dana. Kada sam izašla iz rijalitija, prestala sam da koristim lekove i sada sam odlično. Bebi treba pomoć i ruka spasa jer ovo kako ona sada izgleda neće izaći na dobro."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>