Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelenu Krunić izbacili u bademantilu i papučama i rekli joj da zove taksi! (VIDEO)

Jelena Krunić je iz rijalitija "Zadruga" izbacena u bademantilu i papučama i rekli joj da zove taksi! Nisu hteli da joj daju lične stvari.

Zadruga: Jelenu Krunić izbacili u bademantilu i papučama i rekli joj da zove taksi! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Jelena Krunić je diskvalifikovana iz „Zadruge“ nakon što je udarila Nadeždu Biljić zato što joj nije kupila musli. Pored toga što je rijaliti zvezda, Krunićka ima svoj kanal na „Jutjubu“ i često snima videe u kojima sa svojim fanovima razgovara o različitim temama. Tako je tema jednog od njenih poslednjih videa bila upravo njena diskvalifikacija. 

" Oni su mene izbacili u bademantilu, onom roze. Kada pogledate onaj snimak kako sam udarila Nadeždu, što naravno, opet govorim, nije pohvalno… Nije pohvalno i jako je ružno to što sam uradila. Odvratan primer. Vratite taj snimak, videćete u čemu sam bila. Znači, bila sam u bademantilu, roze, imala sam neki kombinezon ispod, crni, koji dođe do ovde i dole sam imala papuče. Kijine papuče po kući što se nose, što su mekane, sa mašnicama. Oni su me u tome izbacili, verovali vi ili ne, i odveli na rampu."

Jelena Krunić se priseća kako je sve to izgledalo i kaže da je po snegu išla u papučama i tako došla do rampe gde su joj dali samo telefon i doneli ličnu kartu i pasoš. Kaže da ih je pitala šta sada da radi, na šta su joj odgovorili da joj neće dati stvari:

"„Zovi ti taksi.“ Gde da zovem taksi, Šimanovci, ko će još da mi dođe u Šimanovce. To je 20 kilometara od Beograda. I naravno, ja sam tad nazvala mog dečka. On je naravno dovoljno veliki čovek bio da se dođe da se pojavi i da me pokupi".

Pogledajte šta je sve i o kojim zadrugarima Jelena Krunić pričala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>