Region

Svet

Sindi tužila bivšeg jer je gasio cigarete po njoj! Presuda će vas zaprepastiti!

Bivša modelsica Sindi tužila bivšeg jer je gasio cigarete po njoj, a presuda će vas zaprepastiti!

Sindi tužila bivšeg jer je gasio cigarete po njoj! Presuda će vas zaprepastiti! Print screen / Instagram




Bivšoj modelsici Ivani Stamenković Sindi pre tri godine sud je trajno oduzeo starateljstvo nad ćerkom, a spor tokom kojeg je pokušavala da je vrati  izgubila je. Sada je Sindi dočekala presudu za slučaj nasilja u porodici, u kojem je prijavila nekadašnjeg supruga Nikolu Pavlovića ali presuda glasi "slučaj zastareo".

Ivana Stamenković kaže da za sve ima dokaze, da ju je bivši tukao i gasio cigarete po njoj, a krivičnu prijavu podnela je još 2012. godine ali posle promene sudije i javnog tužioca, a na insistiranje suprotne strane, presuđeno je da je slučak zastareo.

Sindi je, razume se razočarana i ne želi ništa da komentariše ali smatra da žene u našoj zemlji nisu zaštićene od nasilnika. Ona je nedavno izjavila:

"Svi znaju da sam protivnik nasilja u porodici i da zastupam tezu da se nešto promeni u Srbiji kada su u pitanju prava žena koje trpe nasilje, da makar budemo malo bliže Evropi po tom pitanju".

Godinama nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem, a prošlog meseca je izjavila kako se nada da će jednog dana ipak živeti sa ćerkom:

"Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>