Region

Svet

Mateja Kežman ide u zatvor zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi?!

Mateja Kežman ide u zatvor zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi Emiliji Kežman. On svoju obavezu nije ispunjavao više od dve godine.

Mateja Kežman ide u zatvor zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi?! Print screen / Instagram




Emilija Kežman, tužila je nekadašnjeg supruga Mateju Kežmana zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece. On svoju obavezu nije ispunjavao više od dve godine, što znači da duguje oko 27.000 evra. Kežman je regularno isplaćivao 900 evra kada su se razveli pre 4 godine, ali je iznenada prestao. Iz privatne škole decu je prebacio u državnu i troškove navodno sveo na minimum. 

Mateja Kežman se pojavio na saslušanju i pokušao da se opravda time da deci kupuje ono što im treba, da ih vodi na putovanja, plaća školske troškove... što ga naravno ne može opravdati jer pre svega mora ispuniti zakonsku obavezu, odnosno alimentaciju koju mu je sud propisao. Sud je po završetku razvoda odredio da Kežman treba da plaća 300 evra alimentacije po detetu. Sada ima mogućnost da isplati retroaktivno zaostale alimentacije, ali ako to odbije mogao bi da završi u zatvoru.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>