Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Da li će Viki zaista napustiti šou zbog Karleuše?!

Viki Miljković zapretila je da će napustiti žiri emisije "Zvezde Granda", ako se tretman koji ima u ovom šou programu ne promeni. Da li će Viki zaista napustiti šou zbog Karleuše?!

Zvezde Granda: Da li će Viki zaista napustiti šou zbog Karleuše?! Screenshoot Youtube



Pevačica Viki Miljković za sve krivi Jelenu Karleušu. Pred kraj prošle sezone, njih dve su se pomirile ali sa novom sezonom krenuli su i novi sukobi, a sve je kulminiralo u predhodne tri emisije kada je Karleuša nekoliko puta izvređala Viki u čemu su je podržali Aca Lukas, Marija Šerifović i Ana Bekuta. Viki Miljković je odgovorila na svaku njihovu uvredu ali je ipak rešila da stavi tačku na ovakva dešavanja. Naime, ona je Popoviću rekla da je Jelena prešla svaku granicu ponašanja, da više neće da trpi uvrede na račun svog izgleda, da joj je dosta maltretiranja, kao i da zbog svega toga nema nameru da učestvuje u narednoj sezoni tog muzičkog takmičenja.

Popović nije shvatio ozbiljno ono što mu je Viki rekla, računajući da će se predomisliti do septembra i da će se sigurno pomiriti sa Karleušom kao i prošlog puta. Ukoliko Miljkovićeva ne bude odustala od ideje, on će obaviti i razgovor sa Jelenom i tako izgladiti stvar među njima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>