Ljubav

Style

Pokušajte da se zbližite i ponovo pokrenete varnice!

Usponi i padovi u vezi su sasvim normalna stvar ali ne dozvolite da zbog sitnica, nemarnosti i ljenjosti uništite bliskost među vama. Pokušajte da se zbližite i ponovo pokrenete varnice!

Pokušajte da se zbližite i ponovo pokrenete varnice! Svet Plus



Ne dižite ruke i ne odustajte od svoje ljubavi već poradite na svojoj vezi, obnovite strast i ljubav.

Fizički dodir je vrlo važan u uspostavljanju bliskosti, ali se njegova važnost često zanemaruje. Češće dodirivanje nego inače svakako može pomoći pri stvaranju ponovne iskre u vašoj vezi. To ne znači da treba da preterujete. Ponekad su i suptilni znakovi privrženosti dovoljni i mogu učiniti razliku. Držanje za ruke ili poljubac u obraz mnogo znače.

Ne podcenjujte snagu putovanja i zajedničkog odmora. Odmor samo za vas dvoje zasigurno će učvrstiti vaš odnos i obnoviti romansu. Nije važno da li se radi o egzotičnoj destinaciji iz snova ili putovanju za vikend, već je bitno da se udaljite od svakodnevice i uživate u zajedničkom društvu.

Romantika ne nastaje sama od sebe. Kao i za većinu stvari u životu, i u dobru vezu treba uložiti trud i rad. U ovom slučaju reč je o izdvajanju vremena za vašeg partnera. Zbog porodičnog života i poslovnih obaveza često zaboravite na romantiku ali njena važnost je velika za održavanje zdrave veze. Zato isplanirajte nekoliko puta mesečno vreme koje će biti samo za vas i vašeg partnera poput odlaska u bioskop, na koncert ili jednostavno, zajedno spremite večeru. Da bi romantika preživela važno je davati komplimente partneru te mu reći koje to stvari volite kod njega. Kada vam se učini da veza stagnira prisetite se što vas je navelo da se zaljubite u svog partnera. 

Možda mislite kako znate sve o svom partneru, međutim ljudi se stalno mijenjaju. Slušajte pažljivo i nastavite učiti jedan od drugoga. Tako će vam veza uvek biti zanimljiva pa se možda i iznenadite sa nekim dodatnim otkrićem. Ovo će vam omogućiti ponovno povezivanje na još dubljem nivou. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>