Zadruga

Parovi

Zadruga: Miljana otkrila u kog zadrugara je zaljubljena ali i zašto je sipala Domestos! (VIDEO)

Miljana Kulić otkrila u kog zadrugara je zaljubljena ali i zašto je sipala Domestos! Ispričala je u rijalitiju "Zadruga" pred  "Drvetom mudrosti" svoju tajnu. Iako se danima nagađalo da je Nišlijka zaljubljena u Slobu Radanovića, prethodne noći ona je iznela pravu istinu.

Zadruga: Miljana otkrila u kog zadrugara je zaljubljena ali i zašto je sipala Domestos! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Miljana je priznala kako zna da se šuška oko toga da je zaljubljena u Slobu ali da se ona zapravo šalila kada je rekla da bi jela istu bananu jedino sa Slobom i Anđelom jer misli da si čisti i uredni, pa je dodala:

"On se meni ne sviđa, fizički, ne sviđa mi se to što je uradio. Nikad ne bih pristala da nekome budem druga ili treća. I nikada ne bih bila sa pevačem. Kunem ti se životom, nisam zaljubljena ni u Slobu ni u koga. U početku mi se sviđao Marko Miljković, i fizički i psihički. Kada bih bila sa nekim, bila bih sa njima ali ja sam sada u drugom stanju i to mi ne treba. On je mene jednom pitao da li bih bila sa njim jer mu ličim na Enu Popov, ja sam mu rekla da ne bih, nakon čega je on potpuno preokrenuo priču".

Miljana je takođe komentarisala i nove zadrugare, kao i intimne odnose koje je Maca imala sa Žutim. Za Mlađu je rekla da je šaljivdžija, a za Žutog da joj je zanimljiv, da je nasmejao do suza i bez obzira na to što misli da je pogubljen ipak je iskoristio priliku sa Macom:

"Bilo je se*sa između Mace i Žutog sinoć u kupatilu, prva sam saznala za to i videla svojim očima. Mislim da Maca ne radi to u inat Bori. Ona je bila sa njim (sa Borom) jer nije imala nikakvu priču ovde, pa je morala nešto da napravi. Što se Žutog tiče, to joj je kao dobar dan, da ima se*s sa njim, posle dva sata. Meni je žao što je krenula tim putem. Ona je navikla da ima raznorazne partnere, a da ne zna ni da li imaju hiv, hepatitis c ili neku drugu bolest. Ona je ljubomorna na mene zbog Bora, jer sam bliska sa njim".

Šta je još Miljana otkrila "Drvetu mudrosti" pogledajte u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>