Parovi

Farma

Parovi: Aleksandar Požgaj napustio rijaliti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema!

Aleksandar Požgaj napustio rijaliti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema! Bivši političar potražio je pomoć lekara, koji su nakon detaljnih pregleda konstatovali da ima tumor. 

Parovi: Aleksandar Požgaj napustio rijaliti zbog ozbiljnih zdravstvenih problema! Screenshoot Youtube



Aleksandar kaže da se tokom rijalitija nije osećao loše ali da je jednom prilikom skočio u bazen pri čemu je dobio upalu uva pa ga je produkcija odvela na pregled i tada su mu otkrili da na testisu ima neku mrlju. Dodaje da je urađen i ultra zvuk ali to nešto je počelo da raste, a da i lekari nisu znali šta je u pitanju:

" Zato sam uradio tumor markere i rezultati su ispali negativni. I pored toga, hirurzi su to morali da klasifikuju kao tumor dok ne odluče da li će biti potrebna operacija ili ne".

On je optimističan, a danas ide na kliniku da ponovo uradi tumor marker i nada se da će u pitanju biti zadebljano tkivo koje je poraslo zbog stresa i promenjenog načina života i dodaje:

"Ne želim da se igram tim stvarima jer je ipak zdravlje u pitanju. Sreća moja da je sve otkriveno u pravom trenutku, inače ne znam šta bi bilo. Ako stručnjaci procene da je operacija neophodna, onda se neko vreme neću vratiti u šou. U suprotnom, eto mene u vili".

Smatra da su čelni ljudi produkcije ispali fer i korektni jer nisu želeli da rizikuju već su mu obezbedili najbolje stručnjake i na tome im je zahvalan. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>