Region

Svet

Region

Ubice mog oca: Krvavo i jezivo - iscureli bitni spojleri!

U novoj epizodi Ubice mog oca, čeka nas scena kao iz Igre prestola! Krvavo i jezivo! Iscureli bitni spojleri!

Ubice mog oca: Krvavo i jezivo - iscureli bitni spojleri! Print screen / Instagram



Pažnja ostatak teksta sadrži bitne spojlere iz serije "Ubice mog oca"!

Večeras će se emitovati još jedna epizoda hit serije "Ubice mog oca", a na internetu su se već pojavili bitni spojleri – ozloglašeni advokat Miloš Rončević, koga igra Andrija Milošević, će biti ubijen na jezivi način. Čini se da da su kreatori "Ubica mog oca" uzeli stranicu iz knjige "Igre prestola", jer smrt lika Andrije Miloševića jako podseća na smrt zločestog Ramsayja Boltona. S tim što su Ramsaya pojeli gladni psi, a advokata Rončevića će svinje.

Javnost je do ove informacije došla zahvaljujući klipu koji je objavio mladi glumac koji je učestvovao u pravljenju ove scene. Zanimljivo je to što je jeziv vrisak Miloševića u toj sceni naknadno snimljem, a to je umesto Andrije učinio drugi momak.

Upravo taj momak je objavio bitan spojler i video, uz opis: ”U narednoj epizodi serije Ubice mog oca, imam čast da umrem kao Andrija Milošević”.

Zanimljivo je to što Andrija nije prvobitno planiran da glumi ovu ulogu. Producenti su želeli Gordana Kičića, ali on je odbio ponudu upravo zbog ove scene, ali i scene u kojoj policajka metlom siluje adokata iz osvete što su kriminalci napastvovali njenu koleginicu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tračara

Povezane vesti:


>