Region

Svet

Region

Serija Ubice mog oca jedanaesta epizoda: Bivša policajka na meti mafije!

Jedanaesta epizoda druge sezone serije “Ubice mog oca” koja drži pažnju do poslednje sekunde, na programu je TOP kanala u ponedeljak 26. februara. Bivša policajka na meti mafije!

Serija Ubice mog oca jedanaesta epizoda: Bivša policajka na meti mafije! Print screen / InstagramU jedanaestoj epizodi, koja će biti emitovana 26. februara, počinje suđenje Nataliji Despotović, osumnjičenoj za ubistvo svoje ćerke, Milice Despotović, dok se na meti mafije nalazi Branka, misteriozna žena sa sela koja pokušava da zaštiti inspektora Jakovljevića. Marjanović žuri da pomogne Branki koju kriminalci pronalaze. Branka se hrabro bori sa njima. Počinje suđenje Nataliji Despotović, novinari opsedaju sudnicu. Aleksandar i Mirko počinju da povezuju stvari, a Sava im pomaže.

Potsetimo se desete epizode gde se Rada približava Savi, a njen odnos sa Nikolom Kovačević je još uvek nejasan. Sa druge strane, odnos Mirka i Milanke je još intenzivniji, a njega, pored krivice zbog ubistva Baneta, sada muči krivica zbog odnosa sa Milankom. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>