Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Viki uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka! (VIDEO)

Zamalo tuča u emisiji "Zvezde Granda"! Viki Miljković uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka!

Zvezde Granda: Viki uvredila Anu Bekutu, Karleuša joj poručila da je seljanka! (VIDEO) Screenshoot YoutubeU toku emisije "Zvezde Granda" došlo je do svađe jer je Viki Miljković iznervirala ženski deo žirija. Uvredila je prvo Anu Bekutu u čiju odbranu je stala Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Naime, sukob je počeo tako što se Saša Popović obratio Ani Bekuti: " Hajde da čujemo gospođu inhalatorku".

Ana Bekuta je odgovorila na ovu prozivku rečima:

" Povraća mi se od vas dvoje. Želudac me boli. Šalim se, Sale, ne povraća mi se od tebe, nego samo na Viki". Viki je odmah upala u razgovor i bez razmišljanja rekla kako bi bilo dobro da Ana povraća jer bi tako smršala. Bekuta je bila povređena ovim njenim rečima, pa joj je rekla da vređa nisko i primitivno, na šta je Viki odgovorila da je ne vređe već joj samo želi da smrša. U odbranu Ane Bekute, prva je stala Jelena Karleuša:

" Pre si Viki bila samo glupa, a sada si i glupa i iritantna. Šta ti bre znači da Ana treba da smrša? Odgovori mi?"

Marija Šerifović nije mogla da sluša šta Viki priča, pa je otišla do njenog stola i sa sve stolicom je izvela iz studija. Viki nije prestajala da priča, te je želela da nastavi raspravu, pokušala je da se vrati u studio ali Marija je uspješno držala za ruke i nije joj dala da to uradi. Dok je Viki zvala pomoć, Jelena Karleuša joj je poručila kako je seljanka koja vređa na seljački primitivan način.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>