Zadruga

Parovi

Zadruga: Luna bez dlake na jeziku! Kija je manipulator i folirant, laže kako zine! (VIDEO)

Luna je bez "dlake na jeziku" u rijalitiju "Zadruga" potvrdila svoje mišljenje. Kija je manipulator i folirant, laže kako zine! 

Zadruga: Luna bez dlake na jeziku! Kija je manipulator i folirant, laže kako zine! (VIDEO) Screenshoot YoutubeZadrugari su imali priliku da gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju. U jednom od njih, Luna je  ogovarala Kiju kod Mine Vrbaški, govoreći da je folirant i da laže, te da "mora da se zna ko je bitniji", aludirajući verovatno na to da Mina treba da smanji druženje sa Kijom. Luna je doslovno rekla: 

"Ti si mnogo dobra devojka, ali si mnogo povodljiva. Ti bukvalno ideš sa onim ko ti je tu u tom trenutku, ne razmišljaš da će to nekog da povredi. Ja nikom nisam branila da se druži sa njom, niti ću braniti, ali neke granice moraju da postoje. Isto kao što je Ana Korać ušla ovde, mi se znamo spolja, drugarice smo, kada je Kija ušla piljuvala je na sva usta, nije htela da joj pruži ruku, a gle sad... Nema veze, meni je Ana Korać totalno nebitna, ali valjda mora da se zna ko je bitniji".

Luna je dodala da se zbog toga naljutila i na Sanju i Andrijanu jer smatra da ne možeš nekoga da pljuješ mesecima, a onda ustaneš za stolom i kažeš da je Kija folirant. Tvrdi da Andrijana vrlo dobro zna kroz šta je ona prolazila u rijalitiju zbog Kije i dodaje: " Kroz šta prolazimo nas dvoje i dan danas zbog toga što je ona ušla ovde, i moji kući i njegovi (Slobini)... I mene je kao i vas isto tako izmanipulisala, kao dobra, fina... Ona je super devojka za bleju, ali je veliki folirant i manipulator i laže kako zine".Nakon što su zadrugari ovo odgledali, ustale su Kija, Luna, Mina i Ana kako bi dale svoj komentar. Luna je potvrdila svoje mišljenje koje se čuje i na snimku: 

" Sve što sam rekla to sam i mislila. Da je manipulator i folirant sam navela ovde za stolom kada smo glasali za najvećeg foliranta, za Anu Korać takođe i nju sam navela za foliranta, mnogo me je razočarala. Da mi je nebitna, nebitna mi je". 

I Ana je imala šta da kaže na ovo Lunino izlaganje: "Luna i ja nismo nikad bile drugarice niti prijateljice, upoznale smo se u Grčkoj, sve što je mislila, ona je meni sve rekla u lice, to sam joj rekla i kada je Kija ušla, meni devojka prija, kao što je ona rekla da nema ništa protiv da se mi družimo, jer mi nismo toliko bliske".

Kija je kroz smeh prokomentarisala: " Zaparalo mi je za uši to da ja lažem čim zinem i da su oni toliko toga proživljavali zbog mene... Ako je neko preživljavao pakao, onda sam to ja".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>