Region

Svet

Komšije Ace Lukasa negoduju: Žurke, galama, rasčupane devojke!

Istina je da popularni pevač intrigira javnost i svaki put pomislimo da sve o njemu znamo jer on ništa i ne krije, pa ipak isplivaju nove informacije. Ovoga puta, komšije Ace Lukasa negoduju i često zovu policiju. Žurke, galama, rasčupane devojke!

Komšije Ace Lukasa negoduju: Žurke, galama, rasčupane devojke! Print screen/InstagramU beogradskom naselju Voždovac, Aca Lukas nakon razvoda živi sam. Ako je verovati pričama, oni koji dele istu zgradu i sprat sa folkerom nisu baš oduševljeni njegovim ponašanjem. Prva komšinica je i te kako upućena u njegove aktivnosti, ali i nadležni često moraju da reaguju. Komšinica tvrdi: " Živim u stanu pored njegovog. Mnogo imam problema sa njim. Otkada se Sonja iselila, više nije došla u stan, ali mu zato stalno dolazi gomila raznih devojaka. Prave žurke, galame, to je nesnošljivo. Jedno jutro ušla sam u lift sa psima, a iz njegovog stana izlaze dve devojke raščupane, izgledale su užasno, javile su mi se i sagle se da pomaze pse. Morala sam kućne ljubimce da dezinfikujem zbog njih. Mnoge komšije i ja stalno zovemo komunalnu policiju zbog njega jer svira klavir i popodne za vreme odmora i tokom noći. Dođu, opomenu ga, a onda on u šest ujutru ponovo počne da svira i tako do deset. To je nepodnošljivo". 

Komšije koš kažu da je sklon svađama, pa je zbog jedne prepirke sa čovekom iz zgrade morala opet da reaguje policija. Priznaju da je, dok je živeo sa Sonjom, situacija bila ipak mirnija, ali skandali nisu ni tada izostali. Stariji gospodin se pita zašto je folker povlašćen: "Živim u blizini, ali me nervira kada prolazim pored njegove zgrade, što mu je auto stalno nepropisno parkiran pa moram da silazim sa trotoara na ulicu da bih ga zaobišao. A pauk, nikada ga nije digao. Zašto je on povlašćen, hoće li neko to da mi objasni?!"

Lukasova prva komšinica je iznela još neke stvari iz privatnog života pevača, od toga da Sonja više ne dolazi, da je fin kada je trezan, a nemoguć kada je pijan, do toga da se svađa i zbog parking mesta i da lako gubi nerve. 

Iako komšije Vuksanovića hvale kao muzičara, kao suseda ga ne podnose, makar većina njih jer ga smatraju bahatim: "Jeste pravio probleme, ali se u poslednje vreme primirio. Čini mi se kao da se zaljubio. Kako prođe pored mene, ostavi miris parfema, a donedavno je izgledao baš bez veze i osećao se na duvan i alkohol. Mada, mislim da i dalje pati za Sonjom. Stalno svira neke tužne pesme Olivera Dragojevića, oseća se ta tuga u glasu kad zapeva. Vidim da mu je sin ovih dana tu, možda se preselio kod oca". Dodaje da Aca ima ustaljen ritam i kada nema tezgu, okuplja kojekakve prijatelje, svira i "probija im glavu do jutra", odnda zaspi, pa se probudi oko dva sata i ode na ručak: " Dok je Sonja bila tu, vodio je malo bolji život, držala ga je pod kontrolom iako su se žustro svađali. Čula se dreka i vika, lupanje vratima, a i bunde su letele."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>