Parovi

Farma

Parovi: Gastoz napravio incident! Produkcija uživo raskinula ugovor sa njim!

U rijalitiju "Parovi" Gastoz napravio incident, nakon čega je produkcija uživo raskinula ugovor sa njim.

Parovi: Gastoz napravio incident! Produkcija uživo raskinula ugovor sa njim! Screenshoot YoutubeGastoz je prerušen pokušao da pobegne iz rijalitija, pa je produkcija odlučila da uživo raskine ugovor sa njim. U ugovoru o raskidu saradnje, doslovno piše: 

"Odluka o raskidu ogovora o boravku u rijalitiju "Parovi" - 6. sezona. Dana 16. februara 2018. godine, potpisom ovog dokumenta donose sledeću odluku: Ukoliko učesniki samovoljno i mimo volje producenta, ako prekršo pravila, a da nije izbačen izborom publike, gubi pravu na naknadu i dužan je da producentu plati kaznu u iznosu od 100.000 evra u dinarskoj protivvrednosti pa srednjem kursku Narodne Banke Srbije za evro na dan isplate, najkasnije osam dana od pisanog poziva producenta. Učesnik ne gubi pravo na nadoknatu, ukoliko je posledica njegovog izlaska bolest koja mora da se leči stacionarno, a isto je utvrđeno od strane tima lekara angažovano od producenta. Kako ovo nije utvrđeno, producent zbog grubog kršenja stavki ugovora, zavedenog u poslovnim knjigama "Happy" televizije, raskida svaki vid poslovne saradnje sa učesnikom".

Takmičari su bili šokirani, a posebno Aleksandar Požgaj koji se zauzeo za Gastoza i branio ga. Savetovao ga je da nikako ne sme da potpiše ugovor jer nema novac da plati produkciji. Marinković ga nije slušao već je tvrdio da želi da izađe iz rijalitija i da će potpisati. 

U jednom trenutku Požgaj je potpuno odlepio pa je skočio do voditeljke Bojane Ristivojević, iščupao joj ugovor iz ruku i pocepao, a pošto je ovo ponovio kasnije, kažnjen je direktnom nominacijom, izolacijom i novčano sa 200 eura. Ova situacija potresla je Vesnu Rivas koja je govorila da joj ovakav način igre veoma smeta, zbog čega je neprestano plakala i urlala, nakon čega je završila i kod lekara. Produkcija je reagovala, a Vesni je vrlo brzo bilo bolje. 

Gastoz je napokon doneo odluku i izneo je: " Ne mogu da živim sa tim da je neko dobio otkaz zbog mene i moj jedini uslov je da ću ostati u rijalitiju bez honorara, ali da momke vratite na posao. Molim vas, ti momci ne zaslužuju ono što su dobili. Ja sam mojoj devojci dokazao koliko je volim, a ako ona to ne vidi, zabole me i za nju. Ne želim da se stvara neka ljiga o meni jer ja nisam takav. Sve što ste rekli i tovarili na mene, stoji. Ja sam tu i nije problem, ali samo te momke vratite na posao. Mojoj devojci sam dokazao da je ona i njena ljubav jedino što mi je vredno na ovom svetu, ona je ta koja će da odluči šta će biti sa nama. Ali ti momci imaju porodicu i nisu krivi ništa, to sam ja uradio".  Ovakva njegova odluka je neke takmičare čak i rasplakala, a voditeljka se izjasnila da će doći advokatica sa novim ugovorom i da će se Gastozova odluka razmatrati, pa će se saznati šta će biti sa njim i sa momcima koji su dobili otkaz.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>