Zadruga

Parovi

Zadruga: Marko Miljković i Ana Korać novi par u rijalitiju?! (VIDEO)

Ukućani su primetili varnice između Marka Miljkovića i Ane Korać, da li je na pomolu nova ljubav i novi par u rijalitiju "Zadruga"?!

Zadruga: Marko Miljković i Ana Korać novi par u rijalitiju?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Saška Karan, želi da bude uvek u toku sa svim dešavanjima u rijalitiju "Zadruga". Ona je iskoristila "Igru istine" da uputi pitanje Marku Miljkoviću. Interesovalo je da li između njega i Ane Korać postoje simpatije i da li bi bio sa njom van rijalitija s obzirom na to da su u poslednje vreme veoma prisni. Marko je rekao da se Ana i on poznaju od spolja i da i napolju funkcionišu kao i u rijalitiju: " Imamo prijateljski, ali malo prsniji odnos, nikad tu nije ništa izraslo između nas za ovih par godina koliko se znamo. To će tako ostati i u budućnosti.  Nema tu ništa. Ne verujem, to stagnira." Ana je dobacila: " Marko zna da ja voli da se mazim, pa se zato mazimo".

Marko je nakon ovoga potvrdio njenu priču i dodao da maženje jeste njihov način druženja i da između njih ne postoji ništa, niti veruje da će nečega biti po završetku rijalitija. Detaljnije, pogledajte u video snimku. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>