Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelena Krunić ljubomorna, Mini nedostajao Đekson iako ima dečka! (VIDEO)

Nakon što je odlukom publike u okviru baraža ponovo ušla u rijaliti "Zadruga", Mina Vrbaški završila je u zagrljaju Nemanje Đerića Đeksona, sa kojim je ranije imala vrele akcije ispod pokrivača. Jelena Krunić ljubomorna, Mini nedostajao Đekson iako ima dečka!

Zadruga: Jelena Krunić ljubomorna, Mini nedostajao Đekson iako ima dečka! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Mina je rekla kako u spoljašnjem svetu sada ima dečka, a Đekson započeo veoma bliska druženja sa Jelenom Krunić, Minu to nije sprečilo da bude ponovo blizu svoje, kako tvrdi, velike ljubavi. Ona je Đeksonu iskreno rekla da se ne ljuti na njega ali da joj je krivo što je sve ovako ispalo: "Ne ljutim se na tebe! Razumem te! U svakom svom intervju sam rekla da te razumem. 24 sata imam ženu koja me je obaveštavala šta si ti radio. Svaki tvoj korak. Znaš koliko mi je bilo krivo što sam te na nekin način izgubila. Ti se nisi zaljubio! Tebe boli k*rac za tu vezu! Ja sam bila ta koja se vezala! Sve mi to fali!"

Jelena Krunić je primetila da su Đekson i Mina već duže vreme u pabu, pa je zajedno sa Dragicom otišla da vidi šta se dešava. Ono što je zatekla, delovalo joj je previše prisno: " I to bleja, a?! Šta radite to?! E, ljudi, ne znam u kom ste fazonu, ali ja ne mogu da igram tu vašu igru. Mrzim da budem između nečega". Šta se nakon ovoga izdešavalo možete videti u video snimcima ispod teksta.

 

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>