Region

Svet

Region

Nemanjići - Rađanje Kraljevine: Poslednja uloga Nebojše Glogovca! (VIDEO)

Najskuplja sprska TV serija svih vremena "Nemanjići- rađanje kraljevine" koja je pretrpela brojne kritike na samom početku, emitovaće se od 17. februara i tu je svoju poslednju ulogu imao pokojni glumac Nebojša Glogovac. 

Nemanjići - Rađanje Kraljevine: Poslednja uloga Nebojše Glogovca! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nebojša Glogovac, tumačio je ulogu Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje, a prvu prepravljenu epizodu moćićemo da pogledamo 17. februara. Dan kasnije, biće emitovana druga epizoda. Dragan Bujošević, direktor RTS-a kaže da će serija biti prikazivana svake nedelje u udarnom terminu, a da je ono što su gledaoci već imali prilike da vide u novogodišnjoj noći bila piot epizoda. Nove epizode trajaće oko pedeset minuta. Istakao je, da je uprkos oprečnim mišljenjima o materijalu prikazanom 31. decembra, on zadovoljan rezultatom. 

Reditelj serije Gordan Mihić prisetio se kako su svojevremeno osporavali i njegovu kultnu seriju "Balkan ekspres": " Imam toliko godina da sam navikao na takve stvari. Vreme to najbolje pokaže. Programski savet je tada rekao za seriju da je kao da sam je pisao nogama, a ta serija živi već 30 godina".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>