Zadruga

Parovi

Zadruga: Jelena Krunić se gušila u suzama zbog prevare! (VIDEO)

Ponovo plač u rijalitiju "Zadruga", Jelena Krunić se gušila u suzama zbog prevare. Neće moći svog dečka da pogleda u oči.

Zadruga: Jelena Krunić se gušila u suzama zbog prevare! (VIDEO) Screenshoot YoutubeJelena Krunić je u "Igri istine" priznala da je zaljubljena u Nemanju Đerić Đeksona. Ona se u toku noći poverila Miljani Kulić da je grize savest zbog prevare koju je počinila. Kroz plač je govorila: " Ja idem srcem svuda, ali mi je žao. Ja ne bi mogla dečka da pogledam u oči sad. U životu mi se nije desilo da ja nekoga prevarim. Majke mi... Nikad nisam prevarila dečka. Je*ote ovo mi se desilo da ja prevarim i javno ponizim osobu, a nije đubre, to je najpoštenije stvorenje. Pošten i dobar dečko. Iz patrijarhalno vaspitane porodice, sa svim kodeksima, koga svi poštuju. Žao mi je".

Miljana je potom upitala, da li je vole roditelji njenog dečka, na šta je Jelena odgovorila da joj je zbog toga još teže jer je otac njenog dečka preminuo pre nešto više od mesec dana. Ovu scenu kajanja možete pogledati u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>