Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Spremite se za spektakl! (VIDEO)

Oni su zapalili scenu i oduševili žiri u emisiji "Pinkove zvezdice", zato spremite se za večerašnji spektakl na tv Pinku!

Pinkove zvezdice: Spremite se za spektakl! (VIDEO) PromoOvog petka gledaoce TV Pink očekuje još jedna nezaboravna avantura u najgledanijem dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". U drugoj emisiji četvrtog kruga, devetoro talentovane dece boriće se za osam mesta u sledećem krugu, zbog čega su na velikoj sceni dali sve od sebe. 

Teodora-Tara Stojanović je uvek do sada oduševljavala žiri svojim izborom pesama, a u ovoj emisiji ispunila je želju Goce Tržan. Naime, nakon poslednjeg nastupa, Goca je Teodoru-Taru zamolila da otpeva jedan od trenutno najvećih hitova, "No Roots", koju izvodi Alis Merton, što je ova petnaestogodišnja devojčica i uradila. Leontina Vukomanović je bila oduševljena: "Slušajte ljudi kako peva dete!" 

Mia Mustafa je briljantno izvela pesmu Ejmi Vajnhaus, "Valerie". Zbog njenog izgleda, ali i specifične boje glasa, Goca je bila ubeđena da ima afro-amerikansko poreklo: "Ti imaš nekog tatu ili prabaku crnkinju, sto posto".

Luka Utvić je izvođenjem pesme Olivera Dragojevića "Magdalena" probudio najdublje emocije i pokazao svu raskoš svog talenta. Jelena Tomašević smatra da je ovo njegova najbolja interpretacija do sada. Pored njih troje, videćete i sjajne nastupe još šestoro maestralne dece: Fani Trančeve, Bobane Milić, Sofije Stević, Lane Vučenović, Tomislava Božovića i Petra Bulatovića, zato ne propustite spektakularnu emisiju četvrtog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" u petak 2. februara posle 21:30h samo na TV Pink!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>