Region

Svet

Region

Šifra Despot, vikend serija Radoša Bajića na tv Pinku! (VIDEO)

Najavljivana serija "Šifra Despot" Radoša Bajića, počinje sa emitovanjem na tv Pinku 16. februara u 21 čas !

Šifra Despot, vikend serija Radoša Bajića na tv Pinku! (VIDEO) Screenshoot YoutubeSerija se snima od 20. septembra na više od 80 lokacija širom Srbije i regiona, a tokom ovog vikenda ugostila je novinarske ekipe u Vrnjačkoj Banji, gde su snimane nove epizode. Osim proverenih autora, saradnika, filmskih radnika i eksperata za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa iz kuće "Contast Studios", u Vrnjačkoj Banji su snimali Tamara Krcunović, Đorđe Marković, Lidija Vukićević, Aleksandar Srećković Kubura i Branislav Lečić. Uz ekipu su bili i reditelj Dejan Zečević i autor i scenarista Radoš Bajić.

S obzirom na to da se Despot iz epizode u epizodu susreće sa novim situacijama i upoznaje nove ljude, tako se menjaju i lokacije snimanja. Ekipa je imala celodnevna snimanja u hotelu "Merkur", koji ih je ugostio i ustupio svoje prostorije. Zanimljivo je da su meštani okupili i pomno pratili proces snimanja, i strpljivo čekali da se fotografišu sa junacima ove serije. U pauzama, glumci su se družili sa predstavnicima medija i sa njima podelili svoje utiske sa seta. 

Radoš Bajić je ovom prilikom rekao: "Tokom snimanja serije 'Šifra Despot' prošlo je oko 170 glumaca, a do kraja prve sezone, prerašće broj od 220 glumaca. Za sada je izvesno da će biti i druge sezone, ali u kom pravcu će se razvijati likovi, i dalje ne znamo. To je niz složenih odnosa, posao Despota vodi od kokošinjca preko crkava do nevladinih organizacija. U osnovi je to komedija, ali sa jakom socijalnom notom. Sada je put Milenu, njegovu devojku, i njega doveo u Vrnjačku Banju, gde će se opet naći u neprilici. Naime, njih dvoje su došli kolima Mileninog strica, Jova Agbabe, koja im bivaju ukradena, a kako će rešiti ovaj problem, gledaoci će saznati kada serija počne sa emitovanjem". 

Pogledajte promo video ove serije.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>