Zadruga

Parovi

Zadruga: Saška Karan u raspravi sa Viktorijom, ispričala sve o svom braku! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga", Saška Karan u raspravi sa Viktorijom, ispričala sve o svom braku! 

Zadruga: Saška Karan u raspravi sa Viktorijom, ispričala sve o svom braku! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Kristina Kockar je odlučila da skrene temu sa svih dešavanja koje se tiču nje, pa je počela da priča o odnosu Saške Karan i Viktorije. Naime, ona je primetila da se nešto čudno dešava između njih dve, iako su Saška i Viktorija mislile da je njihov odnos ostao neprimećen. Kija je svojim pitanjem pokušala da ih raskrinka: " Vas dve ste bile u lošim odnosima, a onda ste se pomirile. A pre pomirenja, bile smo zajedno u radionici. U tom trenutku su Milan i Saška bili posvađani. Hoću da Viktorija prokomentariše zašto je spomenula da Saška i njen muž ne spavaju u istom krevetu."

Viktorija je objasnila: " Kad smo se nas dve izljubile mi smo bile okej ali se nismo družile. A to u radionici je maliciozno. To je bila priča kao, ko još u tim godinama spava sa mužem. Ja sam se zapitala šta te muči, pošto sam mislila da ne spavaš s mužem u krevetu."

Saška Karan je ustala da objasni, pa je rekla da su se njih dve zaobilazile u širokom luku jer je Viktorija mračna osoba, stalno je spavala i plakala: "Volim kad mi neko kaže sve što ima i čist račun druga ljubav. Onda se desilo momenat kad je Viktorija bila sva raspoložena i vesela i kad je bila žurka ona je prišla i poljubila me. Ja sam se frapirala i jako sam se iznenadila prijatno. Bilo mi je drago što je ona konačno raspoložena. A smešno mi je da pričam o tome da li spavam s mužem u istom krevetu. Ali, ako vas sve zanima mi smo 24 godina u braku i spavamo zajedno."

Viktorija je u međuvremenu rekla da zna razloge Saškinog temperametnog ponašanja koje ne želi da komentariše, a šta se do kraja desilo i zbog čega je Viktorija pominjala Saškonog muža pogledajte u video snimku ispod teksta.

 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>