Region

Svet

Lepa Brena i Aleksandra Prijović: Svađa na Maldivima!

Putovanje porodice Živojinović i Aleksandre Prijović nije prošlo bez trzavica. Lepa Brena, Aleksandra Prijović i njihova svađa na Maldivima!

Lepa Brena i Aleksandra Prijović: Svađa na Maldivima! Screenshoot Youtube



Lepa Brena i njena mlađa koleginica u javnosti se odlično slažu ali izgleda da je iza zatvorenih vrata priča malo drugačija. Putovanje od Istanbula, preko Tajlanda do Maldiva organizovali su Brena i Boba povodom godišnjice braka, a na put su poveli sinove i Filipovu devojku Aleksandru. Reklo bi se da je sve bilo u redu do trenutka kada je Aleksandra insistirala da idu na plažu koja je bila udaljena od hotela u kojem su odseli. Lepa Brena je zbog nastupa, nove pesme i dokumentarca koji je snimljen o njoj bila preumorna. Odmor je jedva čekala i bio joj je preko potreban jer više nije mogla da izdrži, zato je želela da se kupa i odmara na najbližoj plaži, čak se nije ni sunčala već je uglavnom leškarila u hladu i čitala knjigu.

Izvor kaže, da je svađa između nje i Prijovićke počela bezazleno, zbog toga što je Aleksandra htela da idu svi na plažu koja je bila udaljena i kada je to rekla Breni, ona je odbila. Aleksandra je povišenim tonom rekla da ne želi Tajland da gleda iz hlada i da nema toliko godina da bi se ponašala kao penzioner, što je Brenu uvredilo. Skočila je i objasnila koleginici kako se ponaša. Svašta su rekle jedna drugoj. A kako je svađa odmicala, razlozi su bili sve žustriji. Brena se dotakla Filipove karijere i toga što je izgubio licencu menadžera u Americi, za šta krivi direktno Aleksandru koja ga, kako kaže, vuče po njenim nastupima. Brena je vikala da su ona i Boba uložili u izgradnju njegove karijere da bi je se on tako lako odrekao zbog ljubavi, krivila ju je što ga nije podržala da i on sačuva svoj posao. Počele su da se prepucavaju oko toga pod kakvim uslovima Aleksandra nastupa, kao i to koliko novca donosi, raspravu su prekinuli Filip i Boba. Oni su bili u bazenu, ali su im Viktor i Stefan, rekli da je nastao problem između Brene i Aleksandre. Boba je održao lekciju obema i poručio im da su došli na odmor i da se zabavljaju, da je dogovor bio da svako radi šta hoće i da prestanu da se prepucavaju oko gluposti. Filip je u tim situacijama uglavnom bio suzdržan jer je između dve žene koje voli, jednu kao majku, dok sa drugom planira život. Međutim, ovog puta je povukao Aleksandru na stranu i rekao joj da se ponekad ugrize za jezik makar iz poštovanja što je Brena starija. 


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>