Zadruga

Parovi

Zadruga: Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene! (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga" iznenađuje iz dana u dan, a ovog puta je Đekson planuo: "Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene"!

Zadruga: Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene! (VIDEO) Screenshoot YoutubeSanja Jakšić, drugarica bivše devojke Nemanje Đerića Đeksona je održala svoje obećanje koje je dala u studiju gostujući kod Dušice Jakovljević da će Đeksonu odati tajnu da je Tanja trudna i da se udaje u junu ili julu ove godine. Sanja je opravdavala svoju drugaricu time što je on imao ljubavnu aferu sa Minom Vrbaški i da je to bilo ponižavajuće za njegovu bivšu devojku. Đekson je planuo: "Šta ponižavajuće, znaš ti šta smo mi sve prošli, koji je ona g*vnar, mesec i po dana nađe lika i ono, je l' ona normalna? Sad i da abortira, neću da budem sa njom. Koji je ona debil. Ona bleji sa debilima, nema jednog pravog prijatelja da joj kaže " 'Alo jesi li normalna?!". Maksimum što može da se desi da se ne vidimo mesec dana, sad se nismo videli četiri i po meseca i dokaz da ona ne može da izdrži četiri i po meseca da ne zatrudni riba. Ja stvarno mislim da nije toliki retard i da ona mene sada lera. Koliko god da je srećna sa njim, mislim da nije toliki debil".

Vidno uznemiren, Đekson, dugo nakon razgovora sa Sanjom nije mogao da dođe sebi i da poveruje šta mu je nova cimerka rekla. Ipak, priznaje da se ni zbog čega ne kaje: " Znao sam da sam je izgubio, ali da uvek mogu da je vratim. Niko je ne poznaje kao ja, niko je neće j*bati kao ja, niko se neće ložiti na nju kao što sam ja. Može taj lik da se loži na nju ne znam koliko, ona je stvarno preslatka. Ali taj način na koji sam se ja ložio na nju, to je nešto od čega ja nisam mogao da pobegnem. Ako je to istina, ovo je zauvek kraj. Ona će da se kaje, gora je od mene". Đekson smatra, da on jedini zna svaki deo njenog tela i mozga i da je ovime upropastila svoj život, a kako je tekao čitav razgovor, pogledajte u video snimcima ispod teksta.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>