Zadruga

Parovi

Zadruga: Puklo još jedno prijateljstvo! Lepi Mića iznervirao Slobu! (VIDEO)

Još jedno prijateljstvo je puklo u rijalitiju "Zadruga", a pitanje je, postoji li tamo uopšte iskrenih odnosa?! Lepi Mića iznervirao Slobu! 

Zadruga: Puklo još jedno prijateljstvo! Lepi Mića iznervirao Slobu! (VIDEO) Screenshoot YoutubeDok su odgovarali na pitanja novinara, došlo je do svađe između Lepog Miće i Slobe Radanovića, koji su ranije bili u dobrim odnosima. U toku polemike da li je Luna ljubomorna na Nadeždu, Mića je izneo svoj stav: "Sve se osporava što Nadežda kaže. Ona odlično zna gde je pošla i gde je došla. Devojka (Luna) ne da da se ništa kaže. Ovde je poenta, šta voli da čuje Luna, tu je prijatelji podržavaju. Ja se sa time ne slažem, ali mene boli du*e i za Nadeždu i Lunu. Od prvog dana za mene je bračna priča Slobe i Kije skalamerija, bruka i sramotra! Oko tog braka se lome koplja. Sram vas bilo!" Slobu je ovo izgleda jako iznerviralo i naljutilo pa je doviknuo Lepom Mići: "Čovek priča gluposti! Više nismo dobri Mićo, jer k*njaš po meni!"

Kija je stala na Mićinu stranu, dok je Milan Milošević govorio kako Lepi Mića ne zna celu priču između Lune, Slobe i Nadežde. Luna je u jednom trenutku izjavila kako su sada svi na strani nje i Slobe, a zna da ih svi ogovaraju po ćoškovima. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus


>