Region

Svet

Region

Nemanjići: Nezadovoljstvo i buka u javnosti, doveli do ponovnog montiranja serije!

Nemanjići: Nezadovoljstvo i buka u javnosti, doveli do ponovnog montiranja serije! Screenshoot Youtube


Dugo očekivana serija "Nemanjići" ne prestaje da izaziva komentare. Nezadovoljstvo i buka u javnosti, doveli do ponovnog montiranja serije.


Nakon emitovanja prve epizode serije "Nemanjići", u javnosti se podigla buka i nezadovoljstvo zbog istorijski netačnih činjenica i loše produkcije koja treba da predstavi važnu epohu srpske istorije.
Nakon reakcije programskog saveta Radio-televizije Srbije, koji je od čelnika ove kuće zatražio prestanak emitovanja serije dok se cela serija ne pregleda. Montažeri i autori su krenuli da ispravljaju i iznova izmontiraju već snimljenu sezonu serije. Prema pisanju domaćih medija, "Nemanjići" će se zbog sve većeg broja negativnih komentara, ali i zahteva Programskog saveta RTS-a da se serija stopira dok ne odgledaju prvih pet epizoda, vratiti u montažu.

Kako su se primedbe odnosile na režiju, scenario i glumu, snimljenih petnaest epizoda serije će pre nastavka emitovanja (koje je najavljeno za februar) pretrpeti izvesne izmene. Biće skraćene pojedine scene, kao i dijalozi.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>