Region

Svet

Aca Lukas: Javno isprozivao bivšu suprugu! (VIDEO)

Prošlu godinu, između ostalog obeležio je i razvod Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Ovoga puta Aca Lukas, javno isprozivao bivšu suprugu.

Aca Lukas: Javno isprozivao bivšu suprugu! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Nakon razvoda, bilo je žestokih svađa i prozivki sa obe strane ali činilo se da su se strasti nakon nekog vremena smirile i bivši supružnici se više nisu javno oglašavali po tom pitanju. Iznenađenje je bilo za sve kada je Aca Lukas javno, u emisiji "Zvezde Granda" isprozivao Sonju. Zapravo, jedan takmičar je otpevao pesmu "Što stariji sve mi više fali" od Nina Rešića, a Aca je prokomentarisao da tu pesmu obožava,a zatim dodao: "Inače volim da čujem tu pesmu, a sada sam posebno voleo što je slušam jer sam imao jedan rezime da napravim. Što stariji to mi više fali ono što si odnela, pa da onda stavim dve tačke i nabrojim: kuću, dva auta, gomilu keša, svećnjak, trosed, ali stan – ne"! On je nabrajo i nabrajao, dok su ga ostali molili da ne nastavlja sa tim. Naravno nije ih poslušao, pa je nastavio da i sada vežba bicepse u stanu, da se budi svakog jutra sa dve glave na jednom i dve glave na drugom ramenu, da ne sme da spava sam, a plaši se i kad se probudi ali to nije bitno.

Da li će Sonju ovo isprovocirati da se oglasi, ostaje da se vidi, a vi možete pogledati kako je to zvučalo i šta je još Lukas rekao u emisiji.

    

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>