Zadruga

Parovi

Zadruga: Da li je ovo dokaz da zadrugari lažu o gladovanju?! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga", Božićni dan protekao je u svađama i nezadovoljstvu pojedinih ukućana koji su se žalili na nedostatak hrane. Da li je ovo dokaz da zadrugari lažu o gladovanju?!

Zadruga: Da li je ovo dokaz da zadrugari lažu o gladovanju?! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ukućani rijalitija "Zadruga" već duže vreme kriju hranu jedni od drugih i to iza kreveta u spavaćoj sobi. Zbog praznika koji su u toku, dobili su i više hrane nego inače ali oni su baš sada na sav glas zavapili kako gladuju. Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila u emisiji šta su sve zadrugari dobili i pojeli proteklih dana. Ako bi išli po danima, bilo bi to:

30. decembar - prase i jagnje.
31. decembar - prase, sarma, predjelo, salata.
Prvog januara hrana je bila besplatna.
 2. januar - tepsija prebranca, šerpa sarme, četiri tepsije pite, šest paketa ribe, turšija, tri paketa kolača, ruska salata, šest paketa roštilja, tri mimoza salate, dva suva mesa, dvadeset hleba,.
 4. januar - pet kilograma jabuka, pet kilograma pomorandži, pet kilograma mandarina, pet kilograma kupusa, pet kilograma šargarepe, tri kilograma limuna.


U međuvremenu, podsetila je voditeljka, ukućani su išli u kupovinu ali se nisu dobro organizovali, pa su umesto hrane kupovali kozmetiku. Povodom Božica, dobili su česnicu i vino, a za ručak je trebalo sami da se snađu, u čemu na kraju nisu uspeli. Dušica je dodala, da "Zadruga" funkcioniše kao realan život. Da li su zadrugarima samo oči gladne ili zaista nemaju dovoljno hrane, procenite sami. A šta je još Dušica rekla i kako se Jelena Golubović ubacivala u razgovor, pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>