Zadruga

Parovi

Zadruga: Mića ne veruje u muško-ženske odnose, Viktorija oštro o dvoje zadrugara! (VIDEO)

Neke emocije u rijalitiju "Zadruga" su isplivale na površinu, ipak ukućani nerado pričaju o svom odnosu. Lepi Mića ne veruje u muško - ženske odnose, Viktorija oštro o odnosu dvoje zadrugara!

Zadruga: Mića ne veruje u muško-ženske odnose, Viktorija oštro o dvoje zadrugara! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Veliki šef je igrom istine podstakao ukućane da pitaju sve u šta sumnjaju po pitanju mnogih zadrugara, tako je i Bane upitao Lepog Miću šta misli o odnosima između Ane Korać i Marka Janjuševića. Spekuliše se već neko vreme o ovo dvoje zadrugara koji su sve prisniji. U toku večeri mnogi ukućani su imali pridiku na Anino ponašanje zbog toga što se ne odvaja od čoveka koji je oženjen. Bane Čolak je otvoreno pitao Miću šta misli o njihovom odnosu i kako ga komentariše. Lepi Mića je doslovno rekao: "Slažem se sa Sanjom da za sve treba dvoje i za svađu treba dvoje. Meni je sve jasno kao dan čim se neko s nekim druži, mislim da oboje znače jedno drugom.. Da li je to ljubav prijatelja, a ja lično ne verujem u muško ženska prijateljstva. Ja sam kao momak je*ao sve drugarice, tako da to ne postoji. Lažete ovde svi, a to su njihove lične stvari, u to se ne mešam. Svako držanje za ruku u rijalitiju je španska serija, a svaka veza je ozbiljan se*s". Bane je želeo konkretniji odgovor ali ipak njegovo mišljenje ostaje zagonetka jer Mića izgleda nije želeo da bude umešan u ovu situaciju. 

Viktorija je bila dosta oštrija u iznošenju svog mišljenja, pa je rekla da je Ana trebalo da bude strpljivija i da se ne zaleće sa Markom. Uporedila je njihovu situaciju sa Kristijanom Golubovićem i Stanijom, koja se takođe u rijalitiju zanela sa oženjenim čovekom pa se završilo pogubno. Dodala je da su Kristijan i Stanija bili mnogo vulgarniji u svom ponašanju i da sve to navodi jer se plaši da će se isto dogoditi i njima. Zbog ove izjave Ana je bila više nego iznervirana, pa je upitala Viktoriju zašto se njoj obraća i čime je zaslužila da je na taj način napada. Da li su se ukućani složili sa Viktorijom pogledajte u video snimku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>