Ostalo

Sme�no

Doček Nove 2018. godine: Aca Lukas i Riblja čorba! (VIDEO)

Na dočeku Nove 2018. godine bilo je krcato ispred skupštine, a kako i ne bi kada su na bini bili Aca Lukas i Riblja čorba!

Doček Nove 2018. godine: Aca Lukas i Riblja čorba! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Beograđani kao i gosti koji su došli da Novu godinu dočekaju u našoj prestonici, imali su priliku da prisustvuju koncertima ispred Doma narodne skupštine. Hiljade ljudi je uživalo u muzici "Balkanike", a potom i "Riblje čorbe". Pred ponoć, na red je došao i koncert Ace Lukasa, posle pozdrava koji je uputio publici, pevač je koncert otvorio pesmom "Voliš li me", a onda su se ređali hitovi: "Istina je da te lažem", "Lična karta", "Kafana na Balkanu" i mnogi drugi. Odbrojavanje u ponoć, vatromet, bakljada i pesma "Đurđevdan" ulepšali su prisutnima prelazak iz stare u Novu godinu.

Kako bi Beograđani i brojni turisti bili bezbedni, brinuo se veliki broj pripadnika policije, a ulice u centru Beograda bile su zatvorene za saobracaj. Za novogodišnje praznike u Beograd je došlo 130.000 turista, a da bi doček protekao kako treba pobrinulo se oko 5.000 zaposlenih u gradu.

Slavilo se u gradovima širom Srbije, doček je priređen u Novom Sadu, Nišu, Jagodini, Ćupriji, Paraćinu... Građani širom sveta dočekuju Novu godinu uz vatromet i slavlje. Pacifička država Samoa i Kiribati prve su, u 11 sati po srednjeevropskom vremenu dočekale 2018. godinu, a ubrzo posle njih i stanovnici Novog Zelanda i Australije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>