Svet

Region

Jezivi uslovi na koje su morale da pristanu sve žene ovog glumca!

Nije čudno što je već dugo sam! Jezivi uslovi na koje su morale da pristanu sve žene ovog glumca!

Jezivi uslovi na koje su morale da pristanu sve žene ovog glumca! Screenshoot YoutubeSve njegove žene su morale da se povinuju jezivim pravilima koja su im bila nametnuta. On je Tom Kruz, a u sajentologiju ga je uvela Mimi Rodžers tako što su išli na "savetovanje". "Kvalifikovana" osoba iz sajentološke crkve postavlja pitanja paru i predlaže metode pomirenja bliske učenju te "crkve". Na ova savetovanja išle su i Nikol Kidman i Kejti Holms.

Tom Kruz i Nikol Kidman su bili u braku 11 godina. Oboje u javnosti nisu govorili mnogo o razlozima za razvod. Razveli su se 2001. kada je Nikol imala 33 godine. Tom se i od Mimi Rodžers razveo kada je ona napunila 33. I pogodite koliko je Kejti Holms imala kada su se 2012. razveli? Da, 33! 

Glumac je potpuni kontrol frik. On ne veruje u psihijatre i tačka. Zapravo, radi se o doktrini sajentologa sa kojima je skoro 30 godina. A kada Tom ne veruje u psihijatre, njegove žene ne traže pomoć ako im je potrebna. On je javno kritikovao Bruk Šilds koja je zbog postporođajne depresije uzimala anitidepresive, tvrdi da žene koje boluju od toga treba "samo da uzimaju vitamine", a zabeleženo je da je rekao: "Vi ne znate istoriju psihijatrije. Ja znam." Od  Kejti Holms zahtevao je da se porodi u potpunoj tišini kada je rađala Suri. Sajentolozi veruju da glasni zvuci tokom porođaja mogu da traumatizuju bebu. Znači bez vrištanja, uzdaha, glasnog disanja, napinjanja... Tokom razvoda od nje, procurila je informacija da je glumici zabranjeno da se javno viđa sa muškarcima pet godina, kao i da je svakom njenom dečku u tom periodu zabranjeno da prilazi Tomovoj i njenoj ćerki Suri.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>