Region

Svet

Region

Za vreme praznika očekuju vas filmovi na RTS-u!

Za vreme Novogodišnjih praznika na RTS-u očekuju vas sledeći filmovi!

Za vreme praznika očekuju vas filmovi na RTS-u! Promo"Bez ljubavi" - Ponedeljak, 01. januar, RTS 2, 17.30 časova

Boris i Ženja prolaze kroz proces razvoda braka. Konstantno se svađaju i pokušavaju da prodaju stan u kom žive. Već su krenuli da se pripremaju za novi život: Boris sa svojom mladom i trudnom devojkom, a Ženja sa svojim bogatim ljubavnikom. Oni ni ne pomišljaju na svog dvanaestogodišnjeg sina sve dok on ne nestane…


"Krokodil i njegov nilski konj" - Nedelja, 31. decembar, RTS 2, 00.05 časova.

Afrika. Tom "Nilski konj" vozi turiste i lovce u svojem džipu po prirodi, pokazujući im afričke životinje u svojevrsnom safariju. Međutim, njegov rođak Slim "Krokodil" se zalaže za životinjska prava te se snažno protivi lovu. Nakon dugo vremena, Slim se vrati i uništi mu gumu na džipu koji se sruši u vodu. Ljutiti Tom potom počne da proganja Slima sve dok mu ovaj ne pobegne u obližnji grad. Zajedno se ipak sretnu kod kuće Mame Leone. Slim mu da naznake da ima novca, pa ga Tom pokušava nagovoriti da kupe autobus za safari, ali samo za turiste, ne i za lovce na životinje.
Istovremeno, pojavi se tajkun Ormond, bivši bokser, koji planira raseliti ljude iz sela kako bi tamo izgradio kaveze za zarobljene životinje, koje bi potom deportovao u zoološki vrt u Ontariju. Kada Tom i Slim prebiju njegove ljude, ovaj ih pozove k sebi na raskošnu večeru kako bi ih podmitio da ga puste da radi šta hoće, ali bez uspeha. Ormond ipak podmiti policiju koja uhapsi Toma. Ali Slim uspeva da ga spasi iz zatvora uz pomoć buldožera. Na kraju, u stilu velikog obračuna, njih dvojica se pojave na Ormondovom brodu i prebiju ga, a zarobljene životinje puste na slobodu.
"Ljubav je sve" - Ponedeljak, 01. januar, RTS 2, 02.15 časova

Dankinja Ida nedavno je završila naporne tretmane hemoterapije i baš kada je mislila da će moći malo da predahne i odmori se od stresa, sledi novi šok - njen muž je sve vreme varao sa svojom mladom saradnicom. Nakon što mu održi lekciju, Ida sama odlazi u Italiju na venčanje svoje kćerke. Tamo upoznaje oca mladoženje, Filipa i iako stvari između njih dvoje nisu krenule baš najboljim putem, uskoro se počinju razvijati simpatije...

Tu su još i : "Venčanje", "Montirana istina", "Samo za tvoje oči", "Viking", "Zemlja kartela", "Otkačene trudnice", "Tajna Nikole Tesle" i mnogi drugi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Film

Povezane vesti:


>