Region

Svet

Region

Senke nad Balkanom poslednja epizoda: Konačni obračun! (VIDEO)

U nedelju 24. decembra, u terminu od 20 časova na programu RTS 1, na redu je premijera poslednje desete epizode "Senke nad Balkanom".

Senke nad Balkanom poslednja epizoda: Konačni obračun! (VIDEO) Promo




U nedelju 24. decembra, u terminu od 20 časova na programu RTS 1, na redu je premijera poslednje desete epizode "Senki nad Balkanom", političke triler-drame sa elementima mistike, čiji je kreator Dragan Bjelogrlić i koja je obeležila ovu kalendarsku godinu izvanrednim i uzbudljivim sadržajem, vrhunskom produkcijom, odličnim glumačkim ostvarenjima i kreativnim rediteljskim postupkom. “Senke nad Balkanom” su pred domaću publiku po prvi put dovele i jedan novi žanr – žanr istorijske fikcije, u kojem se prepliću stvarni i izmišljeni događaji, istorijske ličnosti i fiktivni likovi, a broj gledalaca ove spektakularne sage rastao je iz nedelje u nedelju.



U desetoj epizodi Jovana dolazi na ranije dogovoreni sastanak sa Alimpijem Mirićem u njegovu vilu u Beogradu. Tane i Stanko traže od Dimitrijevića da im garantuje da će Kaluđera izvesti na sud ako mu ga dovedu uhapšenog u Glavnjaču. Avakumović, Gabrijel i Rajačić se dogovaraju oko pristupanja Maje Davidović u red Tuli, a Tane još jednom odlazi do “Samrakanda” da od Rusa traži pomoć oko hvatanja Kaluđera pa se, nešto kasnije, sastaje i sa Mustafom Golubićem u bereberskoj radnji. Tane i Stanko sa Rusima, Krojač i njegovi ljudi – naoružavaju se. Sprema se konačni obračun...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>