Zadruga

Parovi

Zadruga: Otkriveno je sa kim se starleta ljubila u rijalitiju! (VIDEO)

Dopisivala se sa Slobom, a sada je u rijalitiju "Zadruga" otkriveno sa kim se starleta ljubila! 

Zadruga: Otkriveno je sa kim se starleta ljubila u rijalitiju! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Iako je bila ljuta na Marka Janjuševića Janjuša, kome je rekla da ne želi takvog prijatelja kao što je on, Ana Korać je preko svega prešla. Kako njena ljutnja nije dugo trajala, ponovo se našla u društvu košarkaša i Miljana Vračevića sa kojima je pričala u pabu. Zanimalo ih je sa kojim ukućanima se poznaje Ana Korać, šta se dešavalo između nje i Slobe Radanovića, kao i između nje i Anđela Rankovića. Miljan je nabrajao, sa kime se ona dopisivala: Sloba, Vojke, Anđelo, dok je Janjuša interesovalo, ima li još neko, ko je kome slao poruke, šta je ko napisao i koje su društvene mreže u pitanju?! Ana je bez ustezanja odgovorila da je Sloba prvi pisao, da je to bilo pre dve godine i da je Kija znala za dopisivanje.

Kako je razgovor odmicao, Miljan je izjavio kako se Ana u "Zadruzi" ljubila sa Anđelom i da mu je maneken to rekao. Zanimljivo je da Anđelo u najgledanijem rijaliti programu na "Balkanu" ima devojku, pevačicu Teodoru Džehverović, koja ga je nazvala gejem. 

Sloba Radovanović je pre ulaska u "Zadrugu" razmenjivao poruke sa Lunom Đogani, sa kojom je kasnije pred kamerama prevario svoju suprugu Kristinu, a Ana Korać danas je iznela i nove detalje iz ljubavnog života pevača.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>