Region

Svet

Saša Matić: Poruka koja ga je na trenutak zbunila i obradovala! (VIDEO)

Saša Matić je neko ko je, osim po dobroj pesmi, poznat i kao odličan zabavljač koji u svakom trenutku ima spremnu anegdotu ili dobar vic. Ovoga puta u pitanju je poruka koja ga je na trenutak zbunila i obradovala.

Saša Matić: Poruka koja ga je na trenutak zbunila i obradovala! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Saša je poznat po svojim šalama, a najnovija anegdota koju je podelio sa prijateljima vezana je za poruku koja ga je na trenutak zbunila ali i obradovala. Bio je jako iznenađen kada je u sred Beograda dobio poruku: "Bravo majstore! Stigao si i na safari u Abu Dabi". Pomislio je, kakav safari, kakav Abu Dabi i ništa mu nije bilo jasno. Kasnije su mu iz tima objasnili da je čovek mislio na nove pesme koje se slušaju čak i u Abu Dabiju. Matić dodaje da će razmisliti o safariju ali tek nakon koncerata, koje će održati 14. februara u dvorani Spens u Novom Sadu i 8. marta u beogradskoj Areni. 

Iz pevačevog tima kažu, da su ovih dana bukvalmo zatrpani porukama i da im svakodnevno stižu potvrde da se nove pesme slušaju u raznim krajevima sveta. Pomenuti video sa safarija iz Abu Dabija im je bio posebno zanimljiv, pa su odlučili da ga objave na društvenim mrežama. Usledili su komentari ali i poruke koje su pevača na trenutak zbunile, a potom i obradovale ali i nasmejale.
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>