Region

Svet

Nakon kraha braka, još jedan ljubavni brodolom: Ninu vara Filip Krajinović?!

Nakon kraha braka, čini se da je Nina pronašla sreću, ali na pomolu je izgleda još jedan ljubavni brodolom. Postavlja se pitanje da li Ninu Radulović vara Filip Krajinović ili je u pitanju nešto drugo?!

Nakon kraha braka, još jedan ljubavni brodolom: Ninu vara Filip Krajinović?! Screenshot Youtube



Nina Radulović, bila je nekoliko godina u braku sa Branislavom Lečićem i dok su mnogi tada predviđali da taj brak neće potrajati, ovaj par je uspeo da sačuva ljubav, dobije sina, ali i razvede se posle više godina braka.

Mnogi su se tada obrušili na Ninu, govoreći da ga je ostavila zarad želje za slobodom, dok je bilo i onih koji su branili Ninu i govorili da ni Leka baš nije sedeo skrštenih ruku.

Nakon braka, Nina je od očiju javnosti krila vezu sa mladim i perspektivnim teniserom, Filipom Krajinovićem, koji je šest godina mlađi od nje. Veza nije dugo ostala tajna jer su u medije procurile njihove slike, a i ljubav se očigledno nije mogla sakriti. Oboje puni emocija, jedno prema drugom delovali su kao idealan par, sve do nedavno.

Kako je Filipova karijera krenula uzlaznom putanjom, tako su nastali i problemu, a počelo je da se šuška i da Filip viđa i sa drugim devojkama.

Viber

Autor: M.G.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>