Zadruga

Parovi

Zadruga: Sukob između Kije i Milana, Sloba skočio da brani suprugu! (VIDEO)

Sukob u rijalitiju Zadruga, koji se odigrao između Kije i Milana pretvori se u opštu svađu. Sloba je skočio da brani suprugu.

Zadruga: Sukob između Kije i Milana, Sloba skočio da brani suprugu! (VIDEO) Screenshoot Youtube




Kija je pravila pogačice za sebe i još nekoliko zadrugara, među kojima je bio i Sloba.Dok ih je spremala, prokomentarisala je, kako je sramota da se zreli ljudi i slavne ličnosti svađaju oko hrane. U nekom trenutku ušla je u spavaću sobu, govoreći: "Jel ste se najeli?" 
Krenula je svađa između nje, Saške i Milana.

Milan joj  je uzvratio:

"Da li si se ti najela? Kravo! Bagro jedna! Ti si poslednja koja može nešto da mi kaže! Jeli smo one velike pogače sa sirom, šta je sa vama?! Kija tako razgovaraj sa svojom mamom!"

Nakon ovoga nastao je totalni haos u spavaćoj sobi. Sloba je skočio u odbranu svoje supruge što je Lunu učinilo jako nervoznom.

Vikao je: 

"Da li vas je pitala ko je pekao?! Boli me k*rac za sve vas, marš u pi*ku materinu! Branim je, nego šta! Boli me k*rac! Treba pola kuće da branim! Ona te nije napala! Ušla je i lepo pitala! Sada ću svu hranu da bacim! Je*em li vam... g*vna jedna, j*bem li vas u usta! Šta oni vilene sada?! Nije poenta u hrani, boli me k*rac za hranu! Ako jedeš g*vna, jedi ih do kraja!"

Svađa i rasprava nastavila se u dvorištu, između Kije i Slobe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>