Zadruga

Parovi

Zadruga: Marko DNK nokautirao novinara Milana Miloševića. Neće se vraćati u Zadrugu?

U rijalitiju "Zadruga" nije prošlo mnogo vremena od kako je Miljan fizički nasrnuo na Boru a već smo mogli da vidimo novi brutalni napad, naime ovog puta je Marko DNK nasrnuo pesnicama na Milana Miloševića. 

Zadruga: Marko DNK nokautirao novinara Milana Miloševića. Neće se vraćati u Zadrugu? Printscreen Youtube



U toku noćašnje žurke na kojoj se po običaju popilo mnogo alkohola, prilično pijan Marko je napao Milana Miloševića. Povod je bio razgovor  između Saške Karan i Milana koji je Marko čuo.Njega su očigledno iznervirali njihovi komentari da se ružno ponaša prema svojoj ženi Divni i da se upucava Maci Diskreciji. Razvalivši vrata, verbalno je napao Sašku koja se branila rečima ,Alo bre! Budaletino jedna! Psihopato jedan. Je*ala te prostitutka", vikala je Saška pokušavajući da izbegne Marka. Dok je ona dozivala obezbeđenje, Marko se zaleteo na Milana i pesnicom ga udario u glavu dok su ukućani vrištali. Divna je ćutala  a ostali su komentarisali da je Marko mogao da ubije Milana jer je psihički nestabilan.

Nakon što ga je obezbeđenje izvelo iz Bele kuće, do jutra se nije znalo šta se sa njim dešava. Sve je bilo jasnije kada je stiglo pismo Velikog šefa. Zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Marko DNK diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja. Dalje, želimo da se ogradimo od neprofesionalnog ponašanja pevača koji je došao kao pratnja Vesne Zmijanac i najteže osuđujemo njegovo ponašanje. Takođe hoćemo da vas obavestimo da je Maca kažnjena nedeljnim honorarom zbog vređanja na nacionalnoj osnovi - pisalo je u pismu Velikog šefa. Zadrugari su se složili sa odlukom Velikog šefa dok je divna ćuteći propratila čitanje pisma.

 

Viber

Autor: Lj. S.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>