Region

Svet

Marija Šerifović za Novu godinu u Crnoj Gori! VIDEO

Jedna od najboljih pevačica u Srbiji, Marija Šerifović, za Novu godinu zabavljaće publiku u Crnoj Gori. Nakon spektakularnog singla i spota "11", koji je omađijao fanove, nova čarolija zakazana je za novogodišnju noć.

Marija Šerifović za Novu godinu u Crnoj Gori! VIDEO Foto: Screenshot YoutubePobednica Eurosonga 2007. godine Marija Šerifović, nastupiće u Baru za Novu godinu. Repriza Nove godine je uz Plavi orkestar, a interesantno je da će svi oni koji reše novogodišnje praznike da provedu u Crnoj Gori, moći pet dana da uživaju u dobroj muzici i provodu. Vest o provodu u najluđoj noći uz jedan od najmoćnijih domaćih vokala, stiže samo četiri dana i dva miliona pregleda nakon objavljivanja novog singla i spota "11". Marija je za skoro objavljeni hit rekla da za nju predstavlja nešto sasvim posebno, a po komentarima publike reklo bi se da je Mara zaista napravila pravi potez. 

- Nekada se sve pesme skupe u jednu. U neke reči stane čitav život i samo osetiš da si deo nečeg velikog što će živeti dugo posle tebe - opisala je Marija osećanja povodom nove pesme.

Iščekujući novogodišnji koncert, podsetimo se numere "11": 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>