Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Teodora ponovo očajna, kaje se zbog prevare! VIDEO

Teodora Džehverović privukla je veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju "Zadruga". Njena burna veza sa Anđelom Rankovićem podigla je veliku prašinu, kao i njen odnos sa Ćazimom Osmanijem, albanskim biznismenom. Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Teodora bila u vezi pre nego što je ušla u rijaliti.

ZADRUGA: Teodora ponovo očajna, kaje se zbog prevare! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeNaime, pre nego što je ušla u rijaliti "Zadruga", ona je bila u vezi sa fudbalerom iz Hrvatske, koji se zove Kristian Ipša. Teodora ga nikad nije pominjala u rijalitiju, osim kada je rekla da je svesna da je njihova veza gotova. Ali, sinoć je, u razgovoru sa Banetom Čolakom, rešila da otvori dušu:

- Bukvalno smo se sklopili. I on je meni par puta rekao "ja znam da ćes ti to da uradis" i ja nijednom nisam mogla da kazem da neću. I u nedelju pred ulazak kažem da mogu da se zakunem u našu ljubav i u tebe i obećavam ti da nema ništa. Rekao mi je kao, kad budeš izašla daću ti globus, da izabereš - pričala je Teodora.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs


>