Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Teodora puca od ljubomore, Anđelo opet blizak sa Minom! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" ljubavni problemi između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića nastavili su se i prošle noći. Pevačica ne može da se pomiri sa činjenicom da je njihova veza pukla i da je manekenu rame za plakanje bila Mina Vrbaški.

ZADRUGA: Teodora puca od ljubomore, Anđelo opet blizak sa Minom! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Podsetimo, Mina je bila prva devojka Rankovića u rijalitiju "Zadruga", a pevačica i on odlučili su da se rastanu nakon što je Teodora videla da je Anđelo pustio suzu za bivšom devojkom.

- Jesi li ti glup? Jesi li toliko slep? Ona kao može njega da sluša. Ja ne znam šta je sa njim - rekla je Teodora Viktoriji od koje je tražila da razgovara sa Anđelom.

Nakon toga Teodora je otišla u spavaću sobu gde je o Mini Vrbaški i Anđelu Rankoviću vodila polemiku sa Sanjom Stanković.

- Ej, ko ti je prijatelj? Mina? Mina?! Ja da se inatim - nemam snage, ni da blejim sa njim - nemam snage! Ne mogu da je gledam očima! Ako nešto osećaš prema njoj, samo mi reci! Ja kažem njemu da mu prija Mina i pitam ga kako bi reagovao da mene vidi sa Filipom?! Ona počela odmah da skače na mene - izjavila je pevačica.

- On je kriv i on treba da reši neke stvari. Ja sam bila tu za njega uvek kad mu je trebala pomoć. Došao je u tu situaciju da nema nikoga ovde, jer kada si u svađi sa Teodorom onda si sa svima dobar, a kada se pomiriš sa njom onda ne znaš ni dobro jutro da kažeš - iznela je svoj stav Sanja.

U toku noći došlo je do nove svađe između Teodore i Anđela. On nije mogao da zaspi od galame, zbog čega je napravio dramu i otišao u dnevnu sobu, gde mu se pridružila nova ukućanka Ana Korać, koja je zajedno sa Anđelom i Borom trenutno na tajnom zadatku.




Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>