Region

Svet

Toni Cetinski uputio potresnu poruku: Kad bih mogao da vratim vreme...

Hrvatski pop pevač Toni Cetinski je prošlog petka negde oko 14 časova prešao preko čoveka koji je ležao na putu u Pustoj ulici u Rovinju, a nakon dolaska pripadnika policije i hitne pomoći, potvrđeno je da je nesrećna osoba stradala.

Toni Cetinski uputio potresnu poruku: Kad bih mogao da vratim vreme... Foto: Screenshot YoutubeJoš uvek nije poznato da li je smrt čoveka izazvao udarac automobila Tonija Cetinskog, a telo nesrećno stradalog je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije. Pevač je u svojoj prvoj izjavi potvrdio da je učestvovao u ovom nesrećnom slučaju, za koji kaže da nije odgovoran. Nakon kratke izjave usled prvobitnog šoka, pevač je odlučio da se posle nekoliko dana od ove tragedije oglasi putem Fejsbuka, gde je napisao da bi dao sve da može da vrati vreme: 

- Kako, zašto i šta napisati ili reći u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čoveku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vreme ili poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more. Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima, ali verujte mi da uopšte nije bitno kako se ja sad osećam jer me ništa ionako ne može utešiti, a o rečima utehe prema porodici poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utehu će biti teško naći, a bol je velika. Moje misli i molitve su usmerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublje i iskreno saučešće porodici pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvek ostati - napisao je Cetinski na Fejsbuku.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>