Zvezde Granda

Parovi

ZVEZDE GRANDA: Tajanstveni član žirija napao Bosanca vrlo oštro!

U toku je još jedna emisija "Zvezde granda", a kao i uvek posebnu čar celom šou daje tajanstveni član žirija. Ovog puta tajanstveni se posebno okomio na Dragana Stojkovića Bosanca. 

ZVEZDE GRANDA: Tajanstveni član žirija napao Bosanca vrlo oštro! Foto: Screenshot YoutubePosebni doživljaj svake emisije "Zvezde granda" čini tajanstveni član žirija, koji ume često da nasmeje, ali i isprovocira ostale članove. Večeras je ovu zanimljivu ulogu dobio Milutin Popović Zahar, čuveni kompozitor, violinista i maher jugoslovenske muzičke scene. On je posebno obratio pažnju večeras na Dragana Stojkovića Bosanca, koristeći svaku priliku da ga isprovocira. 

- Ja mislim da je čovek zaslužio da ide dalje. Mislim da mu treba dati šansu - rekao je skriveni pre nego što je započeo raspravu sa Bosancem.

- Ja ne znam stvarno Popoviću, uz veliko uvažavanje prema tebi, zašto nam dovodiš ovakve skrivene. Očekujem da nam dovodiš ljude koji se stvarno razumeju u muziku - bio je izrevoltiran Bosanac komentarom tajanstvenog. 

- Šta će jadnik, on kad nema argumente trabunja nešto bezveze - provocirao je Zahar svog kolegu.

- On elementarno obrazovanje nema - odbrusio je Bosanac, ne znajući sa kim zapravo ima posla. 

Do kraja emisije otkrićemo kako će Bosanac reagovati kada vidi o kome se radi. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>