Style

Ljubav

BIĆEŠ MOJ: Osvojite roman koji će vam promeniti život!

Portal Svet Plus i Vulkan izdavaštvo odlučili su da nagrade vašu vernost, te možete osvojiti idealne knjige kojima ćete obradovati sebe ili vašu dragu osobu. Roman "Bićeš moj", izdavačke kuće "Vulkan" može biti vaš ukoliko budete brzi i vaše ime i prezime pošaljete na našu Fejsbuk stranicu.

BIĆEŠ MOJ: Osvojite roman koji će vam promeniti život! Foto: Promo



Kratak opis:

Ona je zavodnica koja slama muška srca, gvozdena ruka u somotskoj rukavici, čudesna žena današnjice... Ona je plemenita Baronesa. Njena priča promeniće vam život.

Danas se plašimo da verujemo u bajke, u princa na belom konju, plašimo se da sanjamo da se prava ljubav može dogoditi i nama, i tako propuštamo bezbroj prilika. Čekamo neki znak ili pravi trenutak, a u međuvremenu postanemo nestrpljive i ogorčene, izgubimo veru u ljubav. Na život više ne gledamo kroz ružičaste naočare jer smo zaboravile nešto važno: gde god da odemo, gde god da se nalazimo, postoji šansa da sretnemo muškarca zbog kojeg ćemo osetiti leptiriće u stomaku.

Glamurozna i moćna, šarmantna i mudra, Baronesa uspeva da pomiri nespojivo – užurbana moderna vremena i staru dobru romantiku. Zaigrajte i vi njenu igru!

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>