Svet

Region

Krivac Kevin Spejsi: Kraj serije Kuća od karata?

Američka kompanija Netfliks saopštila je danas da će njena popularna serija "Kuća od karata", u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Spejsi, biti završena posle predstojeće šeste sezone.

Krivac Kevin Spejsi: Kraj serije Kuća od karata? Foto: Screenshot YouTube



Današnja objava usledila je neposredno pošto se Spejsi suočio s tvrdnjama da je seksualno uznemiravao tinejdžera pre nekoliko decenija i prvi put javno rekao da je gej, navodi Asošiejted pres. Odluka da se "Kuća od karata" okonča posle šeste sezone, čije je snimanje u toku, doneta je pre nekoliko meseci, prema navodima osobe upoznate sa situacijom. 

Američki glumac Entoni Rep koji igra u tv seriji "Zvezdane staze: Diskaveri", rekao je sinoć da je Spejsi pokušao da ga zavede 1986. godine, kada je imao 14 godina, na žurci u Spejsijevom stanu. Tada ga je 26-godišnji Spejsi, pijan, navodno podigao "kao mladoženja mladu" i položio na krevet, ali je Rep, kako je naveo, ipak uspeo da se oslobodi. Rep je odlučio da o tome govori pošto se seksulano zlostavljanje u filmskoj industriji našlo u žiži nakon optužbi na račun producenta Harvija Vajnstina. 

Spejsi, dvostruki dobitnik Oskara, objavio je na Tviteru da se ne seća te situacije, ali se izvinio Repu i u istoj poruci naveo da je gej.

Viber

Izvor: Svet Plus/B92

Povezane vesti:


>