Region

Svet

Region

Žika Todorović oduševio publiku scenom iz novog filma! VIDEO

Film "Prokleti pas" oduševio je publiku u bioskopima čim je počeo da se prikazuje. Jedna scena ove urnebesne komedije publici se posebno dopala, a u njoj glavnu ulogu igra čuveni Žika Todorović. U filmu Dragana Pešikana, Žika igra mafijaša Sergeja. 

Žika Todorović oduševio publiku scenom iz novog filma! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Film "Prokleti pas", Dragana Pešikana, premijerno je bio prikazan 17. oktobra u Sava centru. Ova akciona komedija govori o tri devojke koje dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi neumoljivi narko diler, koga igra Srđan Žika Todorović. Američka lična karta jedne od njih, kao i FBI propusnica njenog verenika, dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji. Kako su i potkupljeni policajci na strani bande, tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

Film već osvaja srca publike, a scena koju uveliko svi prepričavaju jeste kada Žika Todorović koji igra mafijaša Sergeja ispituje Malog Džonija (Novak Radulović) koji tvrdi da mu je policija dala "serum istine" i da ga je zbog toga "odrukao" policiji. Džonijeva tvrdnja da serum još uvek deluje daje kvarnu ideju Sergeju da u ovo ispitivanje uključi i Džonijevu devojku Mariju (Maja Lukić), a kao predlog za temu predlaže pitanje: Da li je vara?


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>