Ostalo

Sme�no

Da li biste ga prepoznali? Dečak koji je nekada krasio omiljenu čokoladu, sada izgleda ovako! FOTO

Izraz lica sa Kinder čokolade i blistavo beli osmeh slatkog dečaka svi dobro pamtimo, a kako on izgleda danas i čime se bavi? Bez obzira što je sada odrastao, sigurni smo da biste taj osmeh i danas prepoznali. 

Da li biste ga prepoznali? Dečak koji je nekada krasio omiljenu čokoladu, sada izgleda ovako! FOTO Foto: Twitter:@93tbjzl



Kinder čokolade godinama su bile omiljena dečija poslastica, i slatko iznenađenje koje je mališanima mamilo osmehe. Na ovaj slatki greh nisu bili imuni ni odrasli, a i ambalaža je nešto što su svi dobro upamtili. Nasmejani dečak plavih očiju i blistavo belog osmeha krasio je kutiju ovog slatkiša, a ono što su mnogi godinama mislili jeste da je u pitanju kompjuterska animacija u kombinaciji sa crtežom. Međutim, identitet lepog dečaka je otkriven. U pitanju je Džoš Bejtson, mladić iz Londona koji se bavi manekenstvom. On je jednom prilikom otkrio da je upravo on "Kinder dečak", a od tada je za njim krenula pomama na društvenim mrežama. Osmeh je ostao isti, a Džoš je izrastao u momka za kojim lude žene širom sveta. On svoje pratioce na Instagramu redovno izveštava o dešavanjima u svom životu, a neretko objavi i fotografiju sa Kinder čokoladom. 

Da li biste ga i vi prepoznali? 
 
 

Merry Christmas 🎄🍫🍫

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on


 

Guess the chocolate bar.. 😂🍫

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>