Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Žestoka svađa Ace Lukasa i Jelene Karleuše - Kao da vas primamo na Berkli!

U popularnom takmičenju Zvezde Granda došlo je do žestoke svađe između Ace Lukasa i Jelene Karleuše, a sve zbog njenog komentarisanja jedne kandidatkinje.

Zvezde Granda: Žestoka svađa Ace Lukasa i Jelene Karleuše - Kao da vas primamo na Berkli! Foto: Screenshot YouTube



- "Mi smo toliko isfustrirani prethodnim kandidatima da smo glasali kad smo čuli da je neko iole pri sebi. Ti za sedam da nisi bila jer si sve vreme igrala u štiklicama na ivici falša, klimavo ali zamisli koliko su ovi pre tebe bili loši" - rekla je Jelena Karleuša i dodala: -  "Kao paket prelepa si i veoma seksi, a ponašanje prave kafanske pevačice". 

Aca Lukas je počeo da vrišti kako bi dekoncentrisao Jelenu, a Marije je dodala: - "O Bože, pomozi svima pa i nama!"

- "U ovoj emisiji kao da vas primamo na Berkli ili na Muzički konzervatorijum u Moskvi. Šta je tebi bre?" - upitao je Jelenu Lukas i nastavio: - "Ova devojke peva odlično, a drugu pesmu je sastavila. Ali parametar koji JK ima za Berkli nije taj. Devojka peva za sebe, šta me briga za druge i zaslužila je 11 glasova"

Sa tim se složila i Ana Bekuta i dodala kako je Jelena preterela i bila stroga. Aca Lukas je nastavio diskusiju u Zvezdama Granda i rekao kako je JK gospođa parametar i da uopšte nama veze ko je pevao pre ili posle nje ukoliko neko ima svoj kriterijum. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>