Region

Svet

Mira Škorić o svađi sa Cecom: Nije me pozvala ni kad mi je majka umrla, Jelena Karleuša je bila uz mene!

Mira Škorić prvi put je iskreno pričala o svađi sa Cecom Ražnatović i otkrila da je nekada dobra prijateljica nije pozvala ni kada joj je majka umrla, dok je njena, doskoro, rivalka Jelena Karleuša bila tu za nju.

Mira Škorić o svađi sa Cecom: Nije me pozvala ni kad mi je majka umrla, Jelena Karleuša je bila uz mene! Foto: Instagram/miraskoricofficialFolk pevačica Mira Škorić bila je nerazdvojna drugarica sa Cecom Ražnatović i njihovo prijateljstvo važilo je za jedno od najboljih na estradi. Ipak, sve se promenilo pre par godina i njihovi odnosi su zahladneli. Ni Ceca ni Mira nisu želele da otkrivaju razloge svađe. Sve do sada. Škorićeva, koja se učešćem u šou „Tvoje lice zvuči poznato“ vratila na scenu posle najtežeg životnog perioda, pošto joj je pre pola godine umrla majka Milka, rešila je da progovori o odnosu s bivšim prijateljicom. Ono što je nju najviše iznenadilo je to što je Ceca, i pored toga što nemaju kontakt, nije pozvala da joj izjavi saučešće.

– Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi posla poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim trenucima bila uz mene i možda mi pre svih izjavila saučešće. Eto, Ceca to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala – kaže Mira.

Ona ističe da nema nameru prva da se javi Ražnatovićki.

– Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja ni s njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jednu jabuku, pa onda pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre. Ne bih iznosila razlog jer on ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije – završila je Mira.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>