Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Sestra Indire Beriše se pojavila na sceni i oduševila! VIDEO

U takmičenju Pinkove zvezdice predstavila se Selma, sestra Indire Beriše, i uspela da rasplače sve u bekstejdžu, ali i oduševi žiri.

Pinkove zvezdice: Sestra Indire Beriše se pojavila na sceni i oduševila! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeSelma Beriša otpevala je pesmu "Dođi" koju u originalu izvodi grupa "Parni valjak". Ova trinaestogodišnjakinja oduševila je članove stručnog žirija Pinkovih zvezdica i dobila svih pet. Među Selminom podrškom u bekstejdžu bila je i Indira koja se rasplakala tokom sestrinog nastupa. 

- Divno je što nam tako generacijski dolaze u "Zvezdice", starija sestra, stariji brat, pa mlađi. Divno, imaš lepu boju glasa! Mlada si, još ćeš napredovati. Sestra može da ti pokaže kako da u tim visokim registrima kontrolišeš glas, odnosno da ne pevaš iz grla, nego da ti pokaže kako iz dijafragme da pevaš, kako da ti glas bude opušten u tim visinama - rekla je Jelena Tomašević. 

- Samo malo više kontrole, imaš predivnu boju glasa. Samo malo više kontrole u tim višim registrima, što kaže Jelena, i to je to. Za sledeći put nam spremi nešto lepo i sa više ritma - posavetovao ju je Sergej Ćetković.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>