Region

Svet

Aleksandra Perović: Nisam vozila pijana

Pop pevačica Aleksandra Perović dan nakon saobraćajnog udesa ima jake bolove u ruci, ali srećna je što se sve završilo u najboljem mogućem redu i što niko nije ozbiljno povređen.

Aleksandra Perović: Nisam vozila pijana



U medijima se spekulisalo da li je automobil udario Aleksandru ili je ona otpozadi uletela u tuđ auto, a prava verzija priče izgleda ovako:

"Sve se odigralo velikom brzinom. Vozila sam Bulevarom Mihaila Pupina, gde sam imala prednost. Videla sam da ne radi semafor i da vozači s moje desne strane čekaju da prođem. Usporila sam, ali je vozač sa leve strane pokušao bukvalno da „proleti” kroz raskrsnicu i udario u moj auto. Svedoci kažu da se taj auto stvorio niotkuda i da je išao velikom brzinom. Ko zna da li je i video da ima znak „stop” – rekla je Aleksandra i dodala:

"Hvala dragom Bogu da niko nije ozbiljno povređen. Još uvek sam u šoku, jer nikada mi se ovako nešto nije desilo. Srećom, ruka mi nije slomljena, mada me jako boli. Ako bolovi ne prestanu, ponovo ću se obratiti lekarima. Napominjem da je policija ceo uviđaj obavila detaljno i uradili su mi alko-test, koji je pokazao da nisam pila alkohol"- istakla je pevačica jer se u medijima provukla informacija da nije rađen ovaj test.

izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>